06 52 11 78 10 info@m-intheoffice.nl

Interim management support

INTERIM MANAGEMENT SUPPORT
snel en multifunctioneel inzetbaar

 

Managementondersteuning doe ik al meer dan 25 jaar. Ik ontzorg managers, medewerkers en afdelingen, zodat zij zich op hun core business kunnen richten. Met mijn goede communicatieve vaardigheden, gevoel voor humor, accuratesse en organisatietalent kan ik activiteiten goed structureren, hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden en taken de juiste prioriteit geven. Door mijn ervaring in diverse branches (o.a. Food, ICT, Zorgsector) en expertise op diverse gebieden ben ik naast directiesecretaresse multifunctioneel inzetbaar als personal assistent, managementassistente, virtueel assistente of projectassistente.

Je kunt me inschakelen voor interim management support tijdens ziekte, zwangerschapsverlof, tijdelijke pieken in de werkzaamheden of vakanties. Ik ben in staat om snel te schakelen en operationeel te zijn. Ik zorg ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen.